Barion Pixel

home-icon

1. Budapesten 1 (vagy akár aznap) napos, vidéken 2 napos határidovel tudjuk szállítani a megrendelt termékeket. Minden esetben futárszolgálat végzi a kézbesítést. Kérjük érdeklodjön a raktárkészletrol munkatársainknál.

Értesítést kapnak a Vevők minden esetben az Extra GSM-től e-mailben és/vagy smsben, amikor a csomag elküldésre került. A szállítási ido tekintetében a késés jogát fenntartjuk.

2. A szállítási díjak eltérőek Budapestre és vidékre történő szállítás esetén, de maximum 1.890 Ft-os költség terheli a megrendelőt normál (1 munkanapos) szállítás esetén .

Szállítási díj:
Budapesten a házhozszállítás: 1390,-Ft
Budapesten "távoleső" házhozszállítás: 1590,-Ft
Budapesten "távolesőnek" számító kerületek : 2-11-12-16-17-18-19-20-21-22-23.
Vidékre NORMÁL (1 munkanapos, szállítás: 9-17ó): 1890.- Ft.


A futárszolgálat két, egymást követő napon kísérli meg a kiszállítást. Ha a kézbesítés sikertelen a megrendelő hibájából, akkor az új kézbesítés díja is a megrendelőt terheli az eredeti kézbesítési díjjal együtt.

Lehetoség van eloreutalással is rendelni, ez esetben Postai úton, elsobbségi csomagként érkezik a termék. Ennek a díja: 990.- Ft.

Az átvételre vonatkozó fontos információk
Minden vidékre szállított terméket lepecsételt Biztonsági csomagolásbanban küldünk (roncsolás nélkül nem kibonthatók). Átvételkor kérjük ellenőrizze a csomagok sértetlenségét. Reklamációt csak a csomagolás bemutatásával áll módunkban elfogadni. A csomagok biztosítása a csomagolóanyagok hiányában nem érvényesíthető.